CONTACT ONS

over ons

Stapje is een unieke samenwerking tussen drie experts. Door op drie verschillende gebieden gezondheid aan te pakken, zorgen we ervoor dat we écht iets veranderen. Stel je bijvoorbeeld voor dat je in het restaurant nog veel te veel verleid wordt tot ongezonde opties of dat er geen tijd en ruimte is om genoeg te bewegen onder werktijd. Veranderen is lastig, maar het is zeker mogelijk!

John van Heel

John van Heel

Expert Nieuwe Gezondheid

John van Heel is de autoriteit als het gaat om Nieuwe Gezondheid in Nederland. Hij is ervan overtuigd dat er geen beter medicijn is dan een betere leefstijl. “Samen bouwen aan een gezonder Nederland, aan een gezondere toekomst, voor ons en komende generaties. Dat is mijn missie.”

John is directeur van EFAA opleidingsinstituut.

Liza Luesink

Liza Luesink

Specialist gedragsverandering

Liza Luesink is ervan overtuigd dat wat je doet, echt verschil kan maken. “Duwtje is ontstaan vanuit de overtuiging dat we met het benutten van kennis over gedrag, zoveel meer kunnen bereiken. En dit blijkt steeds weer! Vol energie een vraagstuk induiken, mensen en middelen verbinden met als resultaat een mooi product: geen dag is hetzelfde!”

Liza is directeur van Duwtje gedragsverandering.

Joyce Croonen

Joyce Croonen

Specialist gedragsverandering

Joyce Croonen combineert psychologie met design om zo tot een creatieve oplossing te komen; van niets iets maken. “Vraagtekens zetten bij de dingen die we doen, dat is waar Duwtje om draait. Gedrag veranderen is lastig, maar zeker niet onmogelijk. Precies het goede duwtje creëren is de grootste uitdaging!”.

Joyce is directeur van Duwtje gedragsverandering.

Victor Boldewijn

Victor Boldewijn

Coaching van professionals

Victor Boldewijn is een ervaren trainer gespecialiseerd in het stellen van de juiste vragen. “Wij komen niet vertellen hoe het zit of hoe het beter kan. Dat weten deelnemers aan onze programma’s vaak veel beter. We gaan er altijd vanuit dat de oplossing dichtbij en dus binnen handbereik is. Als wij maar de juiste vragen stellen.”

Victor is directeur van WAJZ, cultuur en educatie.

MAIL, APP OF KIJK OP SOCIAL MEDIA

WE HOREN GRAAG!

INFO@STAPJE.COM

T 06 131 918 28
VICTOR BOLDEWIJN

Stapje

ZUTPHENSEWEG 55
7251DH VORDEN